ConfectiiSpatiiRezidentialOfertaContact
Confectii/Despre noi/
Paragraph

SC DOCARA CONF SRL

        Suntem o fabrica de confeţii din ţesături, care produce îmbrăcăminte pentru femei: fuste, pantaloni, bluze, compleuri, rochii, sacouri, jachete, paltoane, etc.

        Avem o experienţă de 14 ani în acest domeniu. Ne-am dezvoltat capacitatea de producţie an de an şi am făcut investiţii, atât în construcţii cât şi în utilaje noi. Astfel, în luna aprilie 2003 am pus în fucţiune o fabrică nou construită, utilată şi organizată corespunzător cerinţelor tehnice şi tehnologice actuale, conform standardelor U.E.

        Suntem dotaţi cu toate tipurile de maşini pentru cusături speciale, instalaţii de abur de medie presiune şi mese speciale pentru călcat, cu absorţie şi suflaj. Avem centrală termică proprie, care produce atât agentul termic pentru încălzire, cât şi aburul tehnologic cu presiunea de 6 bari, necesar în procesul de finisare umido-termic.

Paragraph

PERSONALUL

        O atentie deosebita am acordat recrutarii si calificarii muncitorilor, astfel incat acestia sa poata deservi cu randament maxim utilajele din dotare si sa asigure nivelul de calitate al fiecarei operatii pe care o executa. Numarul total de personal este de aproximativ 180, lucrand o singura tura.

        Organizarea si supravegherea productiei este asigurata de catre tehnicieni foarte buni, cu pregatire profesionala corespunzatoare si cu experienta in productie.

Paragraph

        Are o capacitate de producţie de cca 140000 buc pe lună şi un depozit cu capacitatea de 50000 buc.În prezent producem pentru cca 30 de magaziune din ţară şi pentru export, în sistem lohn în următoarele ţări:

  • Belgia Firma Couture Marcella
  • Anglia Firma Verve Clothing Co.
  • Franţa Firma Gil B
  • Italia Firma Let Go

        Suntem interesaţi să stabilim contacte şi colaborări cu parteneri din ţară şi externi de pe piaţa U.E., în vederea stabilirii unor relaţii de producţie şi comercializare a produselor noastre.

        Fabrica este organizată pe 5 linii tehnologice cu proces integrat confecţionat, călcat şi finisat.

Paragraph

TEHNICA

        Firma Docara foloseste tehnologia adecvata pentru obtinerea unei inalte productivitati si a unei calitati de executie deosebite. Are in dotare masini simple si speciale, marca Brother, Plaff, Rimoldi, etc.

        Intreaga gama de masini ce executa operatiunile speciale este continuu intretinuta, reglata si calibrata astfel incit parametrii calitativi ai confectiilor sa ramina constanti.

Paragraph

        Aşteptăm ofertele dumneavoastră contactându-ne la:

Tel:  0251-467102

        0251-467103

        0721-231253

Fax: 0251-467104

Email: office@docara.ro

Persoană de contact: Dir. Dogaru Cornelia

Paragraph

MATERIALE

        Materialele folosite de catre firma noastra au urmatoarele caracteristici:

  • - Sunt de calitate foarte buna;
  • - Au o gama coloristica adecvata cerintelor clientilor nostri;
  • - Textura mergind de la elegant la sobru de la exotic la exuberant;
  • - Preturi rezonabile;
  • - Satisfac cele mai rafinate gusturi.

        Pentru comenzile ce se executa in Lohn, acestea sunt puse la dispozitie de catre clienti.

  Copyright © docara.ro 2008